Utleie av Kirkestua, Gamle Glemmen

Kirkestua er menighetshuset til Gamle Glemmen menighet. Kirkestua ligger like ved kirken, tvers over veien og litt ned i bakken. Adressen er Gamle Kirkevei 102B. I tillegg til menighetens egen bruk, kan huset leies av foreninger og privatpersoner til møter og selskap.

I Kirkestua kan det dekkes til 50 personer. Huset er utstyrt med både middags- og kaffeservise. På kjøkkenet er det oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, kaffetrakter og vanlig kjøkkenutstyr. I tilknytning til kjøkkenet er det en mindre spisestue som kan brukes som anretning.

I storstua er det 10 småbord (70 x 120 cm). Leietaker må selv ha med duker, desverre har vi ikke lenger mulighet til å leie ut duker.

Utleiepriser, gjeldende fra 12.03.2015:

Selskap (dåp, konfirmasjon, åremålsdager, minnesamvær): kr 1.400,-

Fra 01.07.2016 blir ny pris kr 1.500,-

Foreningsmøter: kr 800,-

I leien inngår vask av huset. Leietaker må selv sette stoler og bord på plass, rydde og tømme søppelbøttene, vaske opp og ta ut av oppvaskmaskinen.

Hvis Kirkestua er ledig, kan leietaker disponere huset fra kl 18.00 kvelden før for klargjøring og dekking.

Vi gjør oppmerksom på at siden Kirkestua er et gammelt hus, er tilgjengeligheten for funksjonshemmede ikke like god som i et moderne bygg. For rullestolbrukere finnes løse skinner til å legge ut foran inngangen.

Ordensregler for Kirkestua, til orientering for leietakere.

Spørsmål om utleie rettes til menighetskontoret, tlf 69 95 98 00, post@gamleglemmen.no.

Velkommen som leietaker!

Utleie av kirken

Satser for utleie av kirker vedtas av Fredrikstad kirkelige fellesråd. Søknad om leie rettes til menighetsrådet for den enkelte kirken.

1. Bruk av kirken til arrangementer i menighetens regi belegges ikke med avgift.

2. For bruk av kirken til arrangementer for kor, korps, grupper, etc. tilhørende nærmiljøet og det ikke tas inngangspenger, benyttes minimumssats ved utleie av kirken. Pr. 1. januar 2016 er denne kr. 2.000

3. For bruk av kirken ved utleie som tar billettinntekter som ikke overstiger kr. 7.500, tas en leie på minimumsleie med tillegg av 10% av billettinntekt.

4. For bruk av kirken til arrangementer hvor billettinntekten overstiger kr. 7.500, tas det en avgift på 20% av billettinntekten, dog minimum kr. 3.000

Dersom konsertarrangør er en humanitær, kirkelig organisasjon eller personer og grupper som menigheten har et samarbeid med, har menighetsrådet rett til å inngå særskilte avtaler.