SMÅBARNSSANG

Småbarnssang (1-5 år) på Skontorp bedehus tirsdag hver fjerde uke og annenhver torsdag på Gressvik Menighetssenter.  Det er mulighet for middag knyttet til sangen. Klikk les mer

Småbarnssang er for barn i barnehagealder.

GRESSVIK MENIGHETSSENTER annenhver torsdag kl.17.30-18.15. DATOER: 5. og 19.jan, 2. og 16.feb, 2. og 16. og 30.mar og 27.apr.

SKONTORP BEDEHUS hver fjerde tirsdag kl.17.15-18.00. DATOER: 10.jan, 7.feb, 7.mar, 4.apr og 2.mai.

Det koster ikke noe å være med.

Småbarnssang ledes av Tone Elvestad og Frøydis Romarheim på Gressvik og Frøydis Romarheim og Trine Ek på Skontorp.

ÅPEN MIDDAGSSERVERING før sangen annenhver gang på Gressvik og hver gang på Skontorp.

GRESSVIK: Middag fra kl.16.30. Datoer for våren er: 5.jan, 2.feb, 2. og 30.mar og 27.apr.

SKONTORP: Middag fra kl.16.30 hver gang.

Pris: Barn kr.30, voksne kr.50 eller maks kr.150 pr familie. Ingen påmelding.

VELKOMMEN!