Rolvsøy menighetssenter

Menighetssenteret sto ferdig i februar 2008, og har funksjonelle, lyse og moderne lokaler. Senteret ligger i tilknytning til Rolvsøy kirke. Det er gode parkeringsmuligheter.
Menighetssenteret er 480 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Disse kan leies samlet, eller hver for seg.

Første etasje består av en stor sal med plass til inntil 90 personer, og salong med plass til om lag 25 personer. I tillegg et godt og praktisk kjøkken. Lokalene er svært godt egnet til arrangementer som dåp, konfirmasjon, bryllup, minnesamvær og annet. Det er kaffe- og middagsservise til 90 personer. Leie av serviset inngår i prisen.
I tillegg kan det leies duker.

Underetasjen har samme planløsning som første etasje, men med adskilte rom. Her er det mer robust innredet, med sofabenker langs veggene, bord og stoler. Det er også bordtennis- og billiardbord. Kjøkkenet nede er mindre og enklere utstyrt. Underetasjen egner seg best til barneselskap.

Senteret er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Kirketorget i Fredrikstad
Felles for alle menighetene i Fredrikstad
Telefon: 69 95 98 00
Mandag-fredag kl.09.00-15.00.

Rolvsøy menighetskontor
Telefon 69 95 98 50 - Send E-post
Råkollveien 103 - 1664 ROLVSØY

Direktenummer finner du under Ansatte.
Kontoret er betjent:
Tirsdag, onsdag og torsdag kl.09.00-13.00.

I skolens ferier:
Kun tirsdag og torsdag kl.10.00-12.00.

Besøksadresse til Rolvsøy kirke, kapell og menighetssenter er Kirkeveien 50, 1664 Rolvsøy.